Bel vandaag

+31 85 130 1738

}
Bereikbaar

Maan – Vrij 09.00 – 17.30

Tiny huis kopen

Wij van tiny huis kopen zijn een Nederlands bedrijf, wij maken de huizen hier in Nederland en kunnen zo de kwaliteit van onze huizen waarborgen.

Neem direct contact op

Bel: 085-1301738

E-mail:info@tinyhuiskopen.nl

Dé Nederlandse fabrikant

In Nederland zijn er veel bedrijven die Tiny huizen aanbieden, maar deze inhet buitenland laten maken. Wij van Tiny huis kopen hebben onze loodsen waar wij onze huizen bouwen gewoon in Nederland staan. Wij nodigen u dan ook graag uit om tijdens een afspraak een rondleiding te krijgen en te bespreken welke mogelijkheden wij voor u hebben.

Geen extra kosten

Alles wordt inclusief geleverd. Er zijn geen onverwachte kosten. Een all-inclusive tiny house, meteen klaar voor gebruik.

Van Nederlandse bodem

De tiny houses worden allemaal in onze eigen loods ontworpen en geproduceerd, door onze eigen architecten en huizenbouwers.

h

Gratis offerte

Een huis op maat laten maken of een standaard model? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een Tiny House kopen?

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van huisjes van dit formaat. De huisjes zijn van Nederlandse (makelaardij) makelij, dus we werken met korte lijnen. Dat is in uw voordeel, als u specifieke wensen hebt.

De tiny houses zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. De huisjes zijn helemaal kant en klaar, inclusief sanitair, keuken en cv ketel. U hebt dus alles om te kunnen wonen en leven op een minimalistische manier. Dat betekent dat u wel het gemak hebt van een douche en een keukentje met apparatuur, maar alles zo basic mogelijk. Zonder toeters en bellen. Uw tiny huis zal veelal op een open terrein staan, met andere tiny houses en u zult gebruik maken van de buitenruimte. Meestal wordt er veel gemeenschappelijk geregeld. Dit hangt natuurlijk af van de bewoners en van de kenmerken van de locatie.

tiny house kopen

Locatie

Een Tiny huis kopen kan natuurlijk pas als u ook een locatie heeft waar het huisje mag staan. Deze locaties worden door de gemeente aangewezen en zijn meestal tijdelijk van aard. Na een aantal jaren, meestal vijf, krijgt u te horen waar uw volgende locatie zal zijn.

Een tiny woning kopen is tegenwoordig populairder dan ooit. Natuurlijk is het heel voordelig en een tiny woning kopen past ook helemaal in de trend van minimaler leven. Dit houdt in: minder spullen, minder gedoe, alleen de noodzakelijke dingen. Je focussen op wat van belang is en niet meer op materiële zaken.

Tiny huis kopen uit Nederland

Een tiny huis kopen, gefabriceerd in Nederland is een extra duurzame aankoop. U steunt de lokale economie en er is weinig vervoer (en dus CO2 uitstoot) voor nodig.

Tiny house Funda

Natuurlijk komen er ook wel eens gebruikte tiny houses vrij. Als een bewoner te oud wordt, overlijdt of emigreert, zal een tweede eigenaar het tiny huis kopen.
Wanneer een tiny huis te koop staat van een vorige eigenaar, kunt u dit misschien op Funda vinden, tussen de andere woningen. Of een tiny house Funda bereikt is echter maar de vraag, want áls iemand het al van de hand doet, dan zijn er bijna altijd meteen kopers. Een tiny huis kopen is zeer gewild. Nog voordat het huisje te koop staat zal er meestal al een gegadigde zijn. Zó graag willen mensen tegenwoordig een tiny huis kopen.

Het fijne van onze tiny houses is dat ze duurzaam gebouwd zijn én uniek in vormgeving. Ondanks het feit dat ze klein zijn en modern, zijn ze toch super knus en gezellig. Je kunt het huisje letterlijk met een auto verplaatsen. Je beschikt over woonruimte, slaapruimte keuken, badkamer n terras. De tiny houses kunnen binnen 24 uur worden aangesloten op elke gewenste locatie in Nederland.

interieur tiny house

Voor wie geschikt?

Een tiny house is ideaal voor mensen die houden van vrijheid én van flexibiliteit. Een belangrijke groep zijn ook de mensen die hun footprint op het milieu willen verkleinen en die bewuster en duurzamer willen leven, zonder al hun comfort op te geven.
Maar deze huisjes zijn ook geschikt voor recreatie en in de toeristische sector. Het is, kortom, een oplossing voor veel behoeften op het gebied van wonen.

De inrichting en indeling is verschillend per tiny house. Maar In de basis is het principe altijd hetzelfde: zoveel mogelijk woongenot op een zo klein mogelijke ruimte. Want Het gaat om een echte woning, die geschikt is om jarenlang gebruikt te worden. zo zijn er volwaardige woningen voor twee personen maar ook voor 4 personen. Een tiny house kopen is, net zoals dat bij een groter huis het geval is, een aanschaf waar je over na moet denken. U kunt bij ons advies krijgen n op ideeën gebracht worden. Wij streven ernaar dat u het tiny house koopt, dat voldoet aan uw wensen. Er zijn mogelijkheden, die u wellicht nog niet kent, dus het is alleszins de moeite waard om eens te komen praten.

Als Nederlands bedrijf staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze huisjes worden met zorgenaandacht gefabriceerd. Wij zijn trots op ons product en dragen dat ook uit. U zult het ook merken aan onze klantvriendelijkheid en deskundigheid. Omdat de tiny houses in Nederland gemaakt worden, zijn ze ook bij uitstek geschikt Voor het Nederlandse klimaat. Een tiny House dat in Nederland gemaakt is verschilt duidelijk van een Amerikaans exemplaar. Dat is zeker ook te zien aan de ontwerpen.

Tiny huis van een Nederlands bedrijf

Als Nederlands bedrijf voldoen wij aan alle regelgeving en werken wij met de beste materialen. Onze tiny houses worden vervaardigd van zeer hoogwaardige materialen, hebben daardoor maar weinig onderhoud nodig en hebben een minimale impact op het milieu. Ze zijn zo praktisch mogelijk ingericht. Door slim ontwerp wordt elke vierkante meter optimaal benut.

tiny house kopen

Interesse in een tiny house?

Bel 085-1301738

Voordelen van een tiny house

Onze tiny houses gaan met gemak 20 tot 25 jaar mee. Ze zijn gebouwd met natuurlijke en gerecyclede bouwmaterialen. Hierdoor is sprake van een uiterst duurzaam product. Na afloop van de levensduur van het huisje is alles ook weer opnieuw te gebruiken. Het is dus volledig circulair.
Natuurlijk is er geen gas aanwezig en gaat alles middels zonnepanelen en andere duurzame energiebronnen. Dankzij de hoge isolatiewaarde van de buitenwanden, het dak en de vloer, is het energieverbruik zeer laag.
Waar mogelijk is gebruik gemaakt van besparende maatregelen, zoals waterbesparende douchekoppen en de inzet van regenwater. Dit alles is afhankelijk van het model en van de opties waar u voor kiest.

Een ‘grote’ schoonmaak is zo klaar
Een piepklein huisje heeft ook als voordeel dat u weinig hoeft schoon te maken. De grote schoonmaak is zo gebeurd. U hoeft ook weinig meubelen te kopen en houdt zo geld over voor andere zaken. En, last but not least, de prijs is zodanig dat het huisje voor de meeste mensen met spaargeld te betalen is. En dat is bijzonder welkom in een tijd waarin starters de grootste moeite hebben om een hypotheek te krijgen.